Evenementenbeveiliging Security United

Evenementenbeveiliging van Security United

Evenementenbeveiliging

Bij Evenementenbeveiliging van Security United gaat het niet alleen om het leveren van beveiligingsmedewerkers, maar om het gehele traject. Van advies, vergunningsverleningstraject, overleg met overheidsinstanties, veiligheidsplan, uitvoering tot evaluatie. Ieder evenement is uniek en dat vraagt om maatwerk. Hierbij kunt u denken aan de locatie, aard en doelgroep van uw evenement. Een gedegen voorbereiding met hierin een op maat gemaakt veiligheidsadvies maken dan ook onderdeel van onze standaard. Op basis van uw wensen, doelstellingen en beschikbare budget stellen wij daarom een op maat gesneden plan van aanpak samen. U ontvangt een helder en duidelijk advies, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. En dat is een hele zorg minder!

Persoonlijke benadering

Wij onderscheiden ons in de evenementenbeveiliging door onze persoonlijke benadering, onze ruime ervaring en onze vakkennis. Door onze gedegen aanpak en door de inzet van gekwalificeerd personeel, bieden wij onze klanten een hoog niveau aan kwaliteit en veiligheid binnen de evenementenbeveiliging. Wij zetten ons graag voor meer dan 100% in om uw evenement tot een gedenkwaardig moment te maken, waarbij het publiek op een veilige manier wordt vermaakt.

Gastheerschap

Naast beveiliging en veiligheid staat gastheerschap bij ons voorop. De aanwezige beveiliging is immers het visitekaartje van uw evenement. Wij zien onze beveiliging dan ook als integraal onderdeel van uw organisatie. De uitstraling en werkwijze van de beveiligers op uw evenement moeten hierbij overeenkomen met de wensen van u als opdrachtgever.

Direct offerte aanvragen?

Om u zo snel mogelijk en gericht te kunnen helpen kunt u direct een offerte aanvragen. Wij zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk een bericht terug ontvangt met precies die antwoorden waar u op zit te wachten.