mobiele-surveillance Security United

Mobiele Surveillance van Security United

Mobiele Surveillance

De mobiele surveillance van Security United is een dienst die er voor zorgt dat u en uw personeel aan het eind van de dag het pand met een gerust hart kunnen achterlaten, zonder enige risico van diefstal of vandalisme in en rondom uw pand. Onze beveiligingsmedewerkers zijn hierin gespecialiseerd dankzij hun vele jaren van ervaring en gerichte trainingen. Zij zijn in staat om verdachte situaties te herkennen en direct op te treden bij calamiteiten. Mocht er onverhoopt schade worden geconstateerd, dan handelt de beveiligingsmedewerker direct de reparatie van bijvoorbeeld gebroken glas of schade aan sloten af. Hierdoor zijn wij goed in staat om op vele manieren niet alleen onze dienst te leveren, maar u ook daadwerkelijk te ontzorgen.

Alarmopvolging

Zodra er bij ons een alarmmelding binnenkomt op de alarmcentrale, sturen wij een surveillant om direct te kunnen zien wat er aan de hand. Hierdoor kunnen wij direct en adequaat optreden. De mobiele surveillanten van Security United weten precies hoe ze moeten omgaan met dit soort situaties.

Controle en Begeleiding

Door het inzetten van controleronden door onze mobiele surveillanten kunnen we het risico op brand, inbraak of vandalisme verkleinen en op deze manier de veiligheid van uw personeel vergroten. Dit kunnen openings- en sluitronden of brandronden zijn. Het regelmatig inzetten van deze controleronden heeft ook een preventieve werking voor u en de omgeving en daarmee kan de veiligheid vergroot worden.

Collectieve Surveillance

Om woon- en werkgebieden te beveiligen biedt Security United collectieve surveillance aan in woonwijken en op industrie- en bedrijventerreinen. Bij collectieve surveillance wordt onder meer gelet op verdachte personen/voertuigen, onregelmatigheden, brandgevaarlijke situaties, onoverzichtelijke verkeerssituaties, sabotage, vandalisme en andere illegale activiteiten.

Direct offerte aanvragen?

Om u zo snel mogelijk en gericht te kunnen helpen kunt u direct een offerte aanvragen. Wij zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk een bericht terug ontvangt met precies die antwoorden waar u op zit te wachten.