Security United

Werken bij Security United betekent werken in een snelgroeiende beveiligingsorganisatie met ambitie. Op een professionele manier werken we aan een optimale dienstverlening voor onze klanten. Wij bieden een breed pakket aan diensten en voeren onze werkzaamheden landelijk uit. Security United is gevestigd in Zaandam. Vanwege wisselingen in ons team hebben we in de omgeving Amsterdam plaats voor een horecabeveiliger.

Horecabeveiliger m/v

Functieomschrijving

Security United zoekt:
Een enthousiaste collega die werkervaring heeft als beveiliger in de horeca. Sta je stevig in je schoenen en ben je een daadkrachtig persoon, dan hebben wij bij Security United voor jou een leuke baan. Wij zoeken voor diverse klanten in Amsterdam en omgeving een horecabeveiliger

Dit ga je doen:
Als horecabeveiliger ben je het visitekaartje van onze klanten. Je draagt zorg voor het eerste contact met de bezoekers, eventueel samen met iemand van de organisatie. Daarnaast ondersteun je collega’s met visitatie en surveilleren binnen de horecagelegenheid. Bij ongeregeldheden treed je op zonder dat de sfeer hieronder leidt. Samen met je collega’s zorg je voor een maximaal gevoel van veiligheid en klanttevredenheid.

Je werkomgeving:
Je zal werkzaamheden verrichten bij verschillende klanten in Amsterdam en omgeving. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in een hecht teamverband werken. Het hebben van eigen vervoer is een pre, maar geen vereiste.

Jouw profiel

Ben jij?
Een enthousiast en klantvriendelijk persoon met de opleiding beveiliger 2 of horecaportier. Beschik jij over goede communicatieve vaardigheden en heb je veel geduld? Ben je gewend om te functioneren in een soms wat hectische omgeving en ben je stressbestending? dan nodigen wij jou graag uit om te solliciteren.

Jouw reactie

Ben je enthousiast?
Solliciteer dan direct door je brief met CV te sturen naar personeelszaken@security-united.nl
Meer informatie over onze organisatie vind je op www.security-united.nl

Geef een reactie