Objectbeveiliging Security United

Objectbeveiliging van Security United

Objectbeveiliging

Bij objectbeveiliging moet worden gedacht aan beveiligings-, portiers- en/of receptiediensten op een bepaald object. Door het verrichten van regelmatige controle rondes en het signaleren van onregelmatigheden worden, alle voor het object vitale, ruimtes gecontroleerd. Er wordt tijdens deze rondes gelet op alles wat de organisatie schade kan berokken en (beginnende) onregelmatigheden kunnen in de kiem worden gesmoord. Ook het uitvoeren van onder andere toegangscontrole, sleutelbeheer, het registeren van bezoeken, behoort tot de taken.

Objectbeveiliging van Security United een preventieve oplossing

Insluipers schromen nauwelijks meer voor een inbraak of beroving, zelfs op klaarlichte dag. Uw bedrijf, personeel en kostbare bezittingen zijn een potentieel doelwit voor ernstige criminele vergrijpen. Bewaking en objectbeveiliging door gekwalificeerde beveiligingsbeambten reduceert dit gevaar. Security United biedt u een oplossing die niet alleen ongewenst bezoek afschrikt, maar ook bijdraagt aan een veiliger gevoel en professionele uitstraling van uw bedrijf. Kwaliteit, professionaliteit en uitstraling staan bij Security United hoog in het vaandel.

De objectbeveiligers van Security United uit Zaandam staan 24/7 voor u klaar om de veiligheid van uw organisatie te waarborgen. Alle objectbeveiligers zijn EHBO, BHV en AED opgeleid. Ook weten zij wat er moet gebeuren als er zich een onveilige situatie voordoet. De objectbeveiligers van Security United zijn breed inzetbaar en verrichten werkzaamheden die afgestemd zijn op uw specifieke situatie.

Direct offerte aanvragen?

Om u zo snel mogelijk en gericht te kunnen helpen kunt u direct een offerte aanvragen. Wij zorgen er dan voor dat u zo snel mogelijk een bericht terug ontvangt met precies die antwoorden waar u op zit te wachten.