Security United uw betrouwbare partner in de beveiliging

Security United is in 2011 opgericht  door Marc Grabijn

Marc is sinds 2000 werkzaam in de beveiliging en heeft in de loop der jaren aardig wat ervaring en kennis opgedaan op het gebied van veiligheid.  Voordat hij Security United oprichtte heeft hij o.a. gewerkt als mobiele surveillant, luchthavenbeveiliger, objectbeveiliger, videosurveillant en havenbeveiliger. In dienst van de Koninklijke Marechaussee heeft Marc gewerkt  als beveiliger van de Koninklijke Paleizen en als specialist waarde transport.

Security-United-Zaandam

Security United Heden

Security United is een professioneel beveiligingsorganisatie opgericht in het jaar 2011 en is gevestigd in Zaandam.  Security United is lid van de brancheorganisatie Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven (VEB).
De VEB controleert haar leden op kwaliteit en wordt één maal per jaar aan een inspectie / kwaliteitsbegeleiding onderworpen. Security United voldoet  al meerdere jaren aan de kwaliteitsregeling vakbekwaamheid. Door onze medewerkers  regelmatig een opfris- of aanvullende cursus te laten volgen blijven ze scherp, gemotiveerd en up-to-date.

  • Betrouwbaar – een woord is woord – we doen wat we zeggen en afspreken.
  • Wij ontzorgen onze opdrachtgevers.
  • Niet de duurste maar wel de beste.
  • Landelijk inzetbaar.
  • Korte communicatielijnen met de directie.
  • Veiligheidsoplossingen op maat.

Security United staat voor:

Security Service with a Smile.

United= Samen, en samen staan we sterk.

Eén team, één taak, uw veiligheid is voor ons een serieuze afspraak.

Gediplomeerde veiligheidsmedewerkers met een dienstverlenende instelling.

Direct contact opnemen? Bel of mail ons

Security United is bereikbaar van maandag tot en met zondag 24/7. Heeft u vragen, opmerkingen of wens u meer informatie neem dan contact met ons op.

Gecertificeerd beveiligingsbedrijf

SBB Security United
VEB Security United

Security United Zaandam

Gevestigd in Zaandam Noord-Holland. Inzetbaar in heel Nederland is Security United is bereikbaar van maandag tot en met zondag 24/7. Integriteit, betrouwbaarheid en kwaliteit staat bij Security United hoog in het vaandel.