Beveiligingsdiensten - Security United

Werken bij Security United

Sollicitatieformulier Security United

Security United is een ambitieuse gezellige organisatie, waarin hard werken gepaard gaat met gastvrijheid, onze mensen zijn de basis van ons succes. Wij zijn dan ook op zoek naar mensen die een passie hebben voor beveiliging en veiligheid, die gemotiveerd zijn om ten alle tijden hun beste been voor te zetten en zich 100% durven in te zetten. Wij bieden jou de kans om je te blijven ontwikkelen in je vakgebied in een prettige en uitdagende omgeving.

Ben jij onze nieuwe collega?

Vacatures

Kijk bij ons vacatureoverzicht voor een uitdagende baan! Je kunt direct op een vacature solliciteren.

Solliciteren

Wil je graag in aanmerking komen voor een functie die aansluit bij jouw profiel en interesse? Stuur dan een open sollicitatie door onderstaand formulier in te vullen. Wij nemen dan binnen tien werkdagen contact met je op. Je kunt ook direct mailen naar personeelszaken@security-united.nl Voeg dan wel even je cv en motivatiebrief erbij en vermeld de functie waarnaar je solliciteert erbij in het onderwerp.

Voor al onze vacatures geldt dat een antecedentenonderzoek onderdeel is van de sollicitatieprocedure.

Vul alle velden zo volledig mogelijk in en verzend dit naar ons toe. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk terug berichten. Houd er rekening mee dat alle velden verplicht zijn en kunnen niet worden leeg gelaten. Vergeet niet een cv bij te voegen in .docx of .pdf formaat.

Algemene gegevens

Adres gegevens

Opleidingsinformatie

Sollicitatieinformatie

CV Upload